29/5/13

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ vol.2.

Επιστροφη!!!
Το δέυτερο ποστ, που ρίχνουμε δηλητήριο σε πολυφορεμένα (κακώς!) κομμάτια, με την αγαπημένη Ειρήνη.
Για άλλη μια φορά.. ψαχτείτε!
Επίσης αν υπάρχει κάτι που η όψη του σας προκαλεί..αναφυλαξία, αφήστε κομέντ να το περιλάβουμε!
PART 2. ΡΟΥΧΑ.


1.ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΣΟΥΤΙΕΝ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.(Ειρήνη)




Το συγκεκριμενο ενδυματολογικο αξεσουαρ παρουσιαζει ενα θεμελιωδες προβλημα. Ο λογος υπαρξης του ειναι να φοριεται για να μην φαινεται, ενω ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Και οχι μονο φαινεται, αλλα τσουρουφλιζει τον αμφιβληστροειδη χιτωνα οποιουδηποτε ματιου το αντικρυζει.
Εαν ΔΕΝ εισαι διμετρο μοντελο με πλατη σμιλεμενη απο μαρμαρο και στηθος ελαφρυ σαν πεπουλο, ηρθε η ωρα να σου γκρεμισω το ονειρο. Η γυαλιστερη τσιτωμενη τιραντα που διατρεχει την εκτεθειμενη σου πλατη δεν κολακευει καθολου ουτε εσενα, ουτε το φορεμα που ειχες την ατυχια να συνδυασεις με το εκτρωμα "σιλικονενια τιραντα". Εν αντιθεσει μαλιστα, κανει την πλατη σου να μοιαζει με την Ερυθρα Θαλασσα την οποια μολις ο Μωυσης χωρισε στη μεση πεφωτισμενος απο τη θεϊκη δυναμη σχηματιζοντας μια απυθμενη χαραδρα.
Αν τωρα η σατανικη τιραντα επιχειρει να στηριξει το στηθος σου(και αυτο ειναι σχετικα μεγαλο) τοτε βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να σε ενημερωσω οτι τοση ωρα δεν κοιταω εκθαμβη το υπεροχο στραπλες τοπ σου, αλλα το δερμα των ομων σου που εχει παρει μια μπλαβο-ασπριζουσα αποχρωση καθως το πλαστικο ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Εν ολιγοις, πετα τις αναθεματισμενες πλαστικουρες στην πυρα.



2.ΤΟ ΑΜΑΝΙΚΟ.(Μαριάννα)





Η δική μου επιλογή αφορά όπως θα υποθέτετε κυρίως τους άντρες.
Ποτέ δε κατάλαβα τη σκοπιμότητα αυτού του ρούχου. 'Η θες μανίκι ( βλ. Τ-SHIRT) ή δε θες μανίκι (βλ.ΤΙΡΑΝΤΑΚΙ),. Οπότε, εκτός και αν πάσχεις απο διπολισμό, το ενδιάμεσο γιατι?
Βασικά ξέρω.Πολλοί θα σπεύσετε να με κατηγορήσετε για αυτή μου την επιλογή, οτι δήθεν ''δεν είναι δα και τόσο τραγικό, δε μπορούσες να μας γράψεις για κανένα σατέν λεοπαρδαλέ κολάν?'' και άλλα τέτοια. Hold your guns όμως! Το αμάνικο είναι άσχημο και ύπουλο ταυτοχρόνως. Γιατί μπορεί να μην έχει κάτι πολυ χτυπητά κακό ( αυτό πάντα αν μιλάμε για ένα μονόχρωμο αμάνικο, αν το θές και με ντεσέν είσαι άξιος της μοίρας σου), αλλά ας αναλογιστούμε όλοι μάζι ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΝΙΚΟ.
Το αμάνικο λοιπόν, και αυτό ισχύει βασικά και για τα δύο φύλα, έχει την εξαιρετική ιδιότητα να χαρίζει στον έξω κόσμο την εντύπωση ''Θέλω να φαίνεται οτι έχω μπράτσα, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ.''
(το 99  % των γυναικών, ΕΛΠΙΖΩ οτι δέν επιθυμεί το εν λόγω αποτέλεσμα, οπότε  το προσπερνάω χωρίς καν να το σχολιάσω.)
Αν τώρα, είσαι άντρας, γιατί εδώ υπάρχει κυρίως το πρόβλημα, μη ταραχτείς, αλλά να σε ενημερώσω οτί αυτή σου η επιλογή  δεν είναι καθόλου πετυχημένη. Γιατι πολύ απλά, αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ μπράτσα φαίνεται (ναι κιόμως το αμάνικο δεν δημιουργεί αυταπάτες), οπότε φόρα ενα ωραιότατο t shirt, και αν τα θές πολύ, τράβα στο γυμναστήριο. Αλλα και αν ΕΧΕΙΣ μπράτσα, δε χρειαζεται να τα υπερ προβάλεις ακόμα περισσότερο μες τη μούρη μας, τα βλέπουμε οτι και να φοράς! Οπότε ή ντύσου κανονικά, ή βάλε μια τιράντα, για το ultimate αποτέλεσμα Σφίχτερ.
Δυστύχως, η ευρεία διάδοση του Twillight , και τα ατελείωτα ξεσπάσματα λατρείας για τον Jacob, που λάνσαρε όσο κανείς, το αμάνικο, οδήγησαν στην ραγδαία επανεμφάνιση του. Πραγματικά όμως, θες να ακολουθήσεις το παράδειγμα ενός υπερφουσκωτού 16 χρονου λυκανθρώπου?
Αν η απάντηση είναι όχι, ας αφήσουμε αυτό το αισθητικό υπερθέαμα στους εδώ και χρόνια νόμιμους δικαιούχους του (λοκατζίδες, μεταλλάδες, γυμναστηριάκηδες, γυναίκες μπόντι μπίλντερ ) και ας δώσουμε μια μικρή χαρά και στα άλλα είδη μπλούζας. Ευχαριστώ.



3.ΦΤΗΝΟΣ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΙΖΩΝ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ. (Ειρήνη)




Το συγκεκριμενο υλικο δεν χρειαζεται πολλες προϋποθεσεις για να αποδειχθει καταστροφικο για την αξιοπρεπεια της μεσης γυναικας: εντονος φωτισμος (απο λαμπα νεον ή και μεσημεριανο ηλιο), λιγο τσιτωμα στα επιμαχα σημεια και την εχεις εξασφαλισει την φωτογραφια στα epic fails του 9gag. Μονο μην πεις οτι δεν στα ειπαμε!
Σε οποιαδηποτε εκδοχη του, ο πολυεστερας (polyester) αποδεικνυεται εξισου σατανικος. Τοπακια που τσιτωνουν πανω στο σουτιεν σου και "γυαλιζουν" αφηνοντας ελαχιστα στη φαντασια, κολαν που διαγραφουν οχι μονο το εσωρουχο σου αλλα και καθε τετραγωνικο χιλιοστο κυτταριτιδας στο σωμα σου, φαινονται ολα απολυτως οκ υπο τον ηπιο φωτισμο μπροστα στον καθρεφτη του μπανιου και σε ξεγελουν ωστε να περασεις το κατωφλι της εξωπορτας ανυποψιαστη και μακαρια. Αυτο βεβαια μεχρι να βρεθεις κοντρα στον ελλαδιτικο ηλιο ή κατω απο μια φωτεινη λαμπα και να συνειδητοποιησεις το μοιραιο σου λαθος- ή στην χειροτερη περιπτωση: να το συνειδητοποιησουν ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο εσενα.
Για να ολοκληρωσω το θαψιμο του συγκεκριμενου υλικου, εαν το φερεις σε επαφη με εναν αναπτηρα θα συρρικνωθει σαν πλαστικο καλαμακι του φραπε, ασε που μετα τα 3 πλυσιματα αποκτα γρομπαλακια και η διαφανεια του φτανει τα ορια του "τι-το-φορας-δε-βγαινεις-καλυτερα-γυμνη-να-μη-ζεσταινεσαι-κι-ολας" . Για να μην αναφερω οτι σε συγκεκριμενα δερματα προκαλει και αλλεργικες αντιδρασεις αφου ειναι πρακτικα ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ.
Μην ανησυχεις καλη μου φιλη, ο πολυεστερας καταφερε να δημιουργησει σε πολλες απο εμας... πολυ-υστερια. Παθαμε και μαθαμε τουλαχιστον. Ωστοσο, το δις εξαμαρτειν ουκ γυναικος σοφης. Πετα λοιπον στο τζακι το κολαν των τεσσαρων ευρω απο το Ζara και χαμογελα ηδονικα καθως οι αναθυμιασεις πλαστικου θα αναδυονται στην ατμοσφαιρα.

28/5/13

Η μέθοδος Γκρόνχολμ @ Θεάτρο Τέχνης

Την προηγούμενη βδομάδα, και υπο την συντροφία της φίλης Αμαλίας, παρακολούθησα στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης την παράσταση ''Η μέθοδος Γκρόνχολμ''.
Προκειται για ένα έργο του Τζόρντι Γκαλθεράν  σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.
Ομολογώ οτι δεν είχα ξαναδεί παρόμοια παράσταση. Ουσιαστικά μας παρουσιάζεται μια σύγχρονη μέθοδος επιλογής υποψηφιων εργαζομένων σε μια πολυεθνική, βασιμένη σε ψυχολογικά τεστ και δοκιμασίες,η οποία συνδυάζοντας έντονα το χιουμοριστικό στοιχείο (ο Καραμίχος ΘΕΟΤΗΤΑ), αποδεικνύεται τελικά ιδιαιτέρως..σκληρή . Με έμμεσο τρόπο,. ο συγγραφέας θέλει να μας δείξει τον τρόπο λειτουργίας του σύγχρονου καπιταλιστικού κόσμου, που αναζητάει  ανθρώπους ρομπότ, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.




Όπως αναφέρει ο ίδιος  "Η Μέθοδος Γκρόνχολμ αποπειράται να μιλήσει για τη σκληρότητα στις εργασιακές σχέσεις. Η υπόθεση είναι απλή: oι τελευταίοι τέσσερις υποψήφιοι για μια θέση ανώτατου στελέχους σε μια σημαντική πολυεθνική εταιρεία συναντώνται και υποβάλλονται στις τελευταίες δοκιμασίες της διαδικασίας επιλογής, δοκιμασίες οι οποίες, ακροβατώντας στο παράλογο, δε φαίνεται να έχουν καμία σχέση με αυτή καθαυτή τη θέση εργασίας. Όλες οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται οι υποψήφιοι, όσο απίστευτο κι εάν φαίνεται, είναι εμπνευσμένες από πραγματικές τεχνικές επιλογής προσωπικού! Το μόνο πράγμα που κάνει το έργο είναι να φτάσει τις δοκιμασίες στα άκρα, χωρίς να κρύψει το κωμικό στοιχείο που υποκρύπτεται σ’αυτές".
Να σας πω οτι η παράσταση τελειώνει με μεγάλη ανατροπή!
Επίσης, να ξανατονίσω οτι παρά το ψυχολογικό ( ακόμα και δραματικό σε κάποια σημεία) και κυρίως, κοινωνικό της χαρακτήρα, κατα βάση είναι ένα χιουμοριστικό έργο, που σου ''περνάει'' με ευχάριστο τρόπο τα μηνύματά της.
Παίζουν Γιώργος Καραμίχος, Πέτρος Λαγούτης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ
Παπαδοπούλου.
( Καραμίχος και Λαγούτης σαφώς ξεχωρίζουν)
Η παράσταση συνεχίζεται ως τις 2/6. Δε ξέρω κατα πόσο προλαβαίνετε να πάτε, πιθανότατα να συνεχιστεί και του χρόνου. Αξίζει πάντως!



(**This post, is about a play i recently saw, sorry that's in Greek.It was pretty good though xxx)

26/5/13

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. vol 1.


Χελλόου έβρι ουάν!!!
Είμαι παρα πολυ χαρούμενη για αυτό το πόστ, γιατι είχα λυσσάξει κυριολεκτικά εδώ και μέρες- η έμπνευση με είχε κατακλίσει, καταλαβαίνετε-..και τελικά, ιδού!!
Το φτιάξαμε με μπόλικη χολή, εεε.. ενδιαφέρον δηλαδή, πολυ ενδιαφέρον, και διάθεση, με τη φίλη μου, την μαναρακλάρα Ειρήνη, και έχει ως θέμα τα  πράγματα που δε θα πρεπε να φοράει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ, ανεξαρτήτως στιλ. Και λέω ανεξαρτήτως, γιατί εγώ για παράδειγμα, δεν θα φόραγα ποτέ μια τούλινη emo φούστα με αγκράφες, αλλά κατανοώ απόλυτα οτί πρεσβεύει ένα συγκεκριμένο στίλ, οπότε της επιτρέπω να συνεχίσει να υπάρχει.
Αντιθέτως, για τα παρακάτω, αξίζει τα εργοστάσια τους να πάρουν φωτία. Χτές.

ΥΓ. Αν κάπου γύρω σας ( ή χειροτερα..πάνω σας!), βρίσκεται κάποιο απο τη λίστα μας, θα ήθελα να πω, οτι ''μια πλάκα κάναμε'' , και οτι έχω μετακομίσει.

Λοιπον ξεκινάμε. PART 1. Παπούτσια.

1. CROCS. (Μαριάννα)



Θέλω πραγματικά να μου πείτε, ο τύπος -γιατι ήταν σίγουρα τύπος, δεν είναι γυναικείο δημιούργημα αυτο το πράγμα-  που εμπνεύστηκε μια πλαστική, πράσινη ως επι το πλείστον, τρυπητή ΓΛΩΣΣΑ με ένα χερούλι ΚΟΥΒΑ απο πίσω και εσοχή για ΠΟΔΙ, θεώρησε όντως οτι αυτό είναι ένα προιόν άξιο να βγεί στη μαζική παραγωγή και να πλημυρρίσει το κόσμο?? Και πες βρέθηκε ένας τρελός, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτο το λαστιχένιο έκτρωμα να έχει κατακλίσει τις καρδιές και τις βάλιτσες κάθε Γερμανού ή Αγγλου τουρίστα ( ίσως γιατί συνδυάζεται ωραία με ασπρη κάλτσα?), και να χει γεμίσει τα ράφια και του τελευταίου παπουτσομάγαζου στο πλανήτη? Είναι ίσως μια άλλη εκφανση του φαινομένου UGG, αλλα ρε παιδί μου οι UGG- και οχι επειδη έχω- όσο άσχημες και να ναί, έχουν μια πρακτική χρήση, ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ.
Αυτο το λαστιχοειδές υπόδημα, Α.Αν  δεν είσαι κάτω των 8, και
Β.Αν δεν είσαι γιατρός-νοσηλευτής ( γιατι έχουν ΤΡΕΛΗ περασακλα στα νοσοκομεία να σας πω), που την ώρα του χειρουργείου μαθαίνεις οτι η γυναίκα σου γεννάει, αλλα ένα κουνάβι έχει καταπιεί το κλειδί του φορίαμου σου και δε μπορείς να πάρεις τα κανονικά σου παπούτσια, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να βγείς φορώντας τα δημοσίως.
Αν τά εχεις...μπορείς να τα βάλεις την ώρα που καθαρίζεις το πατάρι. Αν δεν τα χείς...μη τα πάρεις.


2. MULLES. (Ειρήνη)




Αυτο το τερατωδες υποδημα, το παπουτσι του Τσερνομπιλ κατα πολλους, ονομαζεται μιουλ. Μετα απο πολλες ωρες σκεψης κατεληξα στα δυο τινά: ειτε ο σχεδιαστης που το ενεπνευσθη ηταν γεννημα θρεμμα Μπουρναζιωτης και στα δικα του ματια το δημιουργημα του φανταζε η επιτομη του στυλ, ειτε κινδυνευε με απολυση εαν δεν εβγαζε σχεδιο για νεο παππουτσακι ως το επομενο πρωι οποτε τι να κανει ο χριστιανος, παει σε ενα εφημερευον φαρμακειο, αγοραζει ενα ζευγαρι τσοκαρα Dr. Scholl, τα λυγιζει με ενα τσεκουρι, κοτσαρει και μια ταβανοπροκα απο την κατω πλευρα και voila.
Σοβαρα τωρα ομως. Ποια γυναικα ειδε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ σε μια βιτρινα και σκεφτηκε οτι ηταν καλη ιδεα να το αγορασει? Παλι καλα, εαν εξαιρεσουμε μια περιοδο γυρω στα early '00 κατα την οποια οι γυναικες τα φορουσαν αβερτα, σημερα -ΑΙΣΙΩΣ- ο πληθυσμος των mulles εχει περιοριστει στα πελματα συνοικιακων κομμωτριων. Ωστοσο, χωρις ιχνος υπερβολης, τα mulles πρεπει να ηταν το δευτερο μεγαλυτερο πληγμα που δεχτηκε ο κοσμος της μοδας μετα το φορεμα απο σπαλομπριζολες της Lady Gaga το 2010.


 3.TΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ''ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ''. (Μαριάννα)





Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.
Εκτός απο αυτήν την εικόνα, που σου χει κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο πρίν προλάβεις καν να ανοιξείς το στόμα σου. Seriously τώρα, πως είναι δυνατόν ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ αυτό το παπούτσι να έκανε ΠΑΤΑΓΟ μια εποχή, πως είναι δυνατόν να θεωρείται αρκετά καλό για να φοριέται ακόμα και σήμερα, πως είναι δυνατόν ΓΕΝΙΚΑ?? Δεν του χει βγεί άδικα ο χαρακτηρισμός '' για τη κατσαρίδα στη γώνια''. Αλλιως τι αλλη χρησιμότητα μπορεί να έχει αυτή η μυτόγκα? Δεν είναι απλά μυτερό, δεν είναι ντελικάτο τριγωνάκι, δεν είναι σικ, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Οχι οχι, ψέματα, είναι κάτι. Και είναι ΛΑΘΟΣ. Και να φοράς νούμερο 35, πάει στο καλό, αμα φορας 41 με όλο αυτό φτάνεις αισίως στο 45. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Και το χειρότερο απο όλα είναι, οτι η συγκεκριμένη εκδόχη  που σας δείχνω είναι η καλύτερη. Γιατί πολύ συχνά οι κατασκευαστές και οι σχεδιαστές του δεν θεωρούν οτι είναι αρκετά καλό σκέτο (γιατι άραγε??), οπότε επιλέγουν να το εξάγουν σε υπέροχες λαμε, κροκοδιλέ και χρυσομυγί αποχρώσεις. Δεν συζητώ καν για το αποτέλεσμα όταν βγαίνει και σε winter collection, Edition Μποτας. Εκει μιλάμε πλέον για ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ.
Σας προκαλώ ανοιχτά, βρείτε μου ΜΙΑ γρια, οχι ΜΙΑ γριά που να μην έχει τέτοιο παπουτσί.
Θάνατος στο παπούτσι -ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε τη γριά-, ναι στο AROXOL.




Αυτά τα τρία για αρχή!
Ακολουθεί νεξτ πάρτ, με... λατρεμένα ρούχα! (Τσεκάρετε ντουλάπες και πετάχτε τα όσο είναι καιρός!)
Φιλούμπες

18/5/13

Φοιβος Δεληβοριας @ Kyklos Live Stage 17/5/13





 Χελόου Χελόου!!!
Σήμερα ξύπνησα ιδιαίτερως χαρούμενη, καθώς χτες είχα την ευκαιρία (για χιλιοστή, το πιθανότερο, φορά ) να δω Live τον αγαπημένο Φοίβο Δεληβορία, στην πανηγυρική αυλαία του ''Καλοριφερ', που.. μας ζέσταινε όλο το χειμώνα!
Εμφανίστηκε στη σκηνή ιδιαίτερα ορεξάτος θα έλεγα, καθώς, όπως μας είπε, είχε κοντά του αγαπημένους φίλους απο τα παλία, ενώ ο χώρος του Kyklos Live Stage...''τετραγωνίστηκε'' και διαμορφώθηκε κατάλληλα,ώστε κάθε επίδοξος και μή χορευταράς να μπορέσει να ξετυλίξει τις δυνατότητες του!
Ιδιαίτερα..αναπάντεχο κομμάτι της βραδιας αποτέλεσε η εμφάνηση έκπληξη απο τα Ημισκούμπρια, που ερμήνευσαν μαζί με το Φοίβο το - σχεδον εικοσαετίας πλέον!- τραγούδι τους Je Suis Bossu.
Οσο για το ''Καλοριφέρ'', έχει κατα τη γνώμη μου κάτι το πολύ ιδιαίτερο  σε σχέση με  προηγούμενα προγράμματα ή συναυλίες του καλλιτέχνη. Δεν μπορεί κανείς να μείνει αδιάφορος στην έντονα διαφορετική προσέγγιση και παρουσίαση των τραγουδιων, που επενδύονται και αλλάζουν μουσικά, παίρνοντας νέο χαρακτήρα. Στόχος  ήταν, όπως έχει πεί και ο ίδιος, να επαναπροσδιορίσει τη θέση αυτών και των πρωταγωνιστών τους, στη σύγχρονη πραγματικότητα και κοινωνία.
Που πάει σήμερα ''Αυτή που περνάει''? Τι βλέπει γύρω του ''Ο σκύλος απ΄το Κολωνάκι'' ? Τι θα γινόταν ''Αν ζούσαμε σε άλλη εποχή'' ?
Πρέπει πάντως, να ομολογήσω οτι  την πρώτη  φόρα που είδα το Καλοριφέρ στο Passport λιγο με..''ξένησε'' αυτή η νέα μουσική προσέγγιση. Έχουμε όλοι συνηθήσει, την μελωδικότητα και τον  ρυθμό των τραγουδιών του, και είναι,ομολογουμένως,παράξενο να βλέπεις γύρω σου κόσμο να κάνει head banging με τη Μπόσα Νόβα του Ησαία!
Ωστόσο χτες, έχοντας ήδη...μυηθεί στο νέο αυτό άκουσμα, πέρασα πολυ όμορφα. Τα τραγούδια διατηρούν πάντα το χαρακτήρα τους, τους αγαπημένους στίχους, και η αλλαγή στο ύφος και τη μουσική είναι σίγουρα σημάδι ανανέωσης ενός καλλιτέχνη που απεχθάνεται να μένει στάσιμος, και μια ευκαιρία, για όσους δεν ήξεραν ή όσους  πιθανώς έχουν...πιο ροκ ακούσματα, να γνωρίσουν τον  Φοίβο.
Τη συναυλία άνοιξε ένας νέος τραγουδιστής, ο Δημήτρης Μπαλογιάννης.


Η χτεσινοβραδυνή εμφάνηση αποτέλεσε επίσης και την έναρξη μια μίνι καλοκαιρινής περιοδείας του Φοίβου και της μπάντας του.

Πρόγραμμα:
22/6 : Φεστιβάλ Νάξου
09/6 : Αθήνα,Γεωπονική Σχολή,Φεστιβάλ Αναιρέσεων
18/5 : Πάτρα,Μικρός Πρίγκιπας
17/5 : Αθήνα,Kyklos Live Stage
(πηγή musicity.gr )



Όσοι μπορείτε... ΝΑ ΠΑΤΕ!

Για κλείσιμο, ας κάνουμε λίγο κέφι.


16/5/13

WE ARE UNDER CONSTRUCTION

THING ARE GOING TO CHANGE!!
HAHAHAH
I havent been spending a lot of time on my blog lately- you could see that, my previous post was on CHRISTMAS. lol
But anyway, i dont want to leave it, so i''ll try to make some changes, both to the appearence and to the content of the blog, which i hope that will it make more interesting and fun, firstly for you, but also for me.
Unfortunately, most of the things i'm thinking of posting right now are to be in greek, but i'll try to use english in explanation as well.


So, we are under construction and...I'll see you soon!!
kisses xxxx